Vissza a hírekhez

Folytatódik a PTE Meseszép...kampány!

2013. november 14.

A PTE Meseszép... kampánya, amely azt hangsúlyozza, milyen fontos szerepet tölt be a gyermekek lelki fejlődésében a mese, novemberre is ígér látványos programokat!

Folytatódik a Meseszép… kampány!

A PTE Meseszép... kampánya, amely azt hangsúlyozza, milyen fontos szerepet tölt be a gyermekek lelki fejlődésében a mese, az elmúlt hetekben a Mecsekaljai Általános Iskolába és a PTE Deák Ferenc Gyakorló Általános Iskolába látogatott el. Az előbbi helyszínen Szöllősi Györgyi, az MTV műsorvezetője mesélőként adta elő Csipkerózsika történetét, míg gyakorló iskolánkban dr. Kovács Antal olimpiai bajnok cselgáncsozó tolmácsolta Tarzan meséjét. Mindkét alkalommal a PTE Táncegyüttes látványos koreográfiáival egészült ki a program. A rendezvények során több mint 200 db mesekönyv gyűlt össze.

A jótékonysági rendezvénysorozat következő állomásai: 2013. november 29-én 16.00 órától a Városközponti Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, ahol már 15.30 órától várjuk mesekönyv felajánlásaikat. A program mesélője Mikuli János, a Janus Egyetemi Színház igazgatója lesz. 2013. december 5-én 14.00 órától pedig az Éltes Mátyás Általános Iskola Pécs, ahol Stenczer Béla a Pécsi Nemzeti Színház színművésze lesz a mesélő. Reméljük, a gyerekek és szüleik ezúttal is nagy örömmel kapcsolódnak be az előadásokba, sőt a végén azt is bemutathatják, milyen remek táncosok.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Folytatódik a karok közötti mesekönyv-gyűjtő verseny is! 2013. november 19-én 9:00 és 12:30 óra között a Bölcsészet- és Természettudományi Kar aulájában, majd 2013. december 3-án 9::00 és 12:30 óra között a Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karon várjuk e karok dolgozóinak és hallgatóinak felajánlásait, amelyek akár használt vagy új mesekönyvek is lehetnek.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kérjük, az akcióhoz Ön is járuljon hozzá, hogy minél több mesekönyv kerülhessen az iskolásokhoz és óvodásokhoz!

Postai úton az alábbi címre várjuk a felajánlásokat: Pécsi Tudományegyetem, H-7622, Pécs, Vasvári Pál utca 4. 126. iroda

 

További információ: PTE RH Marketing Osztály Kampány- és Projektiroda, szuhan-glass.beata@pte.hu; perjes.beatrix@pte.hu

Kampány: tancegyuttes.pte.hu/meseszepkampany

Állomások: tancegyuttes.pte.hu/meseszepkampanyallomasok

Mesélőink: tancegyuttes.pte.hu/node/189

Mesekönyv-gyűjtő pontok: tancegyuttes.pte.hu/meseszepkampanymesekonyvgyujtopontok

 

Tipp

Szervezd meg az évfolyamod osztálytalálkozóját! Hívd meg őket az oldalra, alapítsatok egy csoportot, ahol meg tudjátok beszélni a részleteket!


Évfolyamlisták

Csoportok

Tablóképek

Nincs az Ön évfolyamában más regisztrált felhasználó.

Üzenőfal

Az Európai Unió által társfinanszírozott projekt, amely hozzájárul az Európai Unió polgárai közötti
gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségének csökkentéséhez.